Jūs joprojām gultā laižat kaķi? Iesakām ar steigu izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko tiešām iepriekš nezinājāt

Ja esat kādreiz turējis kaķi mājās, droši vien zināt, cik lielu prieku un laimi šis dzīvnieks var dot. Jā, protams, kaķi dažreiz var būt nelabprātīgi un izdarīt nedarbus, taču pēc tam viņi bieži vien centīsies atdarīt savus nedarbus.

 

Kaķi ir patiešām lieliski biedri. Ja jūtaties vieni un vēlaties dalīties ar savām emocijām, vienmēr varat paņemt savu mīluli klēpī un atpūsties kopā. Tas var palīdzēt atvieglot sirdi un radīt sajūtu, ka neesat vieni.

 

Mēs esam sagatavojuši desmit iemeslus, kāpēc jums vajadzētu apsvērt kaķēna iegūšanu, ja jums vēl nav. Šie iemesli varētu pārliecināt jūs, ka kaķi var būt tikpat lieliski mājdzīvnieki kā suņi.

Fakti par kaķiem

Ar ko pavasarī barot avenes, lai iegūtu labu ražu: agronome nosauca labākos mēslošanas līdzekļus

– Kaķa murrāšana ir pierādīta, ka palīdz samazināt stresa līmeni un uzlabot nervu sistēmas darbību, tādējādi veicinot emocionālo labklājību un miera sajūtu.

 

– Jūsu kaķis būs pastāvīgs un uzticams atbalsts jebkurā situācijā. Grūtos brīžos viņi var palīdzēt mazināt dusmas, naidu un sēras, tādējādi atbalstot jūsu emocionālo labsajūtu.

– Jūsu personiskajā dzīvē varētu uzlaboties. Apmēram 70% vīriešu izrāda lielāku uzticību sievietēm, kuras audzina kaķi.

– Jūs varētu paplašināt savas zināšanas un uzlabot komunikācijas prasmes, jo saskarsieties ar tik kompleksiem dzīvniekiem kā kaķi.

Lasi vēl: Ieva Brante ir izpaudusies pavisam atklāti, sakot: “Vīriešus neinteresē kāds tev ir dupsis, bet…”

Lasi arī: Kristaps Porziņģis, pēc šķiršanās no iepriekšējās draudzenes, pirmo reizi publiski manīts kopā ar jaunu skaistuli

– Jūs iespējams retāk vērsieties pie ār**iem. Sen jau ir pazīstams par kaķu dziednieciskajām īpašībām. Me***īnā pastāv virziens, ko sauc par felinoterapiju (kaķu terapiju), kas izmanto pūkainīšu murrāšanu cilvēka dažādu sli**bu ārs**šanai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

– Jums parādīsies lielisks draugs. Nesenās pētniecības atklājums norāda, ka kaķa klātbūtne mājās ir līdzīga tam, kā dzīvot kopā ar kādu cilvēku. Kaķi spēj piedāvāt maigumu un mīlestību.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment